Ingredientes:
-Un atado de espinacas
-Dous cabaciños
-Unha cebola
-Allo
-Bechamel
-Especias ó gusto
O primeiro de todo é cortar o cabaciño en láminas finas e
polos nun escurridur cun chisco de sal para que solten auga.
Por outro lado, limpanse as espinacas e deshidrátanse nunha
tixola. Unha vez deshidratadas colócanse nun escurridor para eliminar a auga
que poida quedar.
Faise un sofrito co allo, a cebola e un pouco de cabaciño e
engádeselle as espinacas e as especias elixidas. Isto mestúrase cun pouco de
bechamel e xa temos o recheo feito.
Para montalos roliños collemos tres tiras de calabacín e
colocamolas paralelas entre sí. Pomos una cullerada do recheo nun borde e
enrollamos.
Colocamos os roliños nunha bandexa para o forno, cubrimos
con bechamel e se queremos un pouco de queixo e horneamos durante 15-20
minutos.
A disfrutar!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario