martes, 12 de junio de 2012

PATACAS, PUERROS E REQUEIXO Ó FORNO


Esta é unha guarnición que ten un rico sabor a tomillo e pode servir para darlle saída a puerros olvidados.

Necesítanse: patacas, puerros, requeixo, allo e tomillo

Primeiro pochar unha boa cantidade de puerros. Cando estén dourados engadir allo picado e un pouco tomiño, darlle unhas voltas e reservar.

Nunha fonte para o forno, por unha capa de patacas cortadas en rodajas finas, unha capa do puerro pochado e un poco queixo (neste caso requesón). Ir facendo máis capas ata acabar cos ingredientes, rematando cunha capa de patacas e queixo por riba. 

Para que non se reseque moito porlle unha pouca auga ou caldo de verduras. Levar ó forno a temperatura media aproximadamente 1 hora e listo.

FONTE: http://www.directoalpaladar.com/recetas-de-salsas-y-guarniciones/patata-y-puerro-al-horno-receta

No hay comentarios:

Publicar un comentario